вівторок, 16 лютого 2016 20:40

Легке приготування оригінальних страв з макарон

В Італії пастою називають будь-який вид макаронів. Страву, яку з них готують також так називають. Вона виходитьситна і швидко втамовує голод. Та щоб паста принесла максимум користі її треба правильно приготувати, поєднавши з неординарними продуктами. Гамма нових смаків задовольнить навіть вибагливих гурманів. Здавалося б все дуже просто, тільки закинути в киплячу воду макарони і вечеря готова. Є кілька секретів, щоб куховаріння не закінчилось провалом. Дотримуючись їх навіть господині з невеликим стажем зможуть вразити своїми шедеврами.

Паста з брокколі та пармезаном

Автор: hot-recipes.info
 

Інгредієнти:

паста - 175 г

брокколі - 250 г

оливкова олія - 3 ст. л.

маслини - 100 г

пармезан - 50 г

часник - 1 зубчик

сіль - за смаком

Приготування:

Бланшувати у гарячій воді суцвіття брокколі.

Обсмажити зубчик часнику в олії, видалити його.

Додати маслини і верхні суцвіття брокколі. Обсмажити кілька хвилин на середньому вогні.

Відварити пасту, додати в сковороду з брокколі і оливками, прогріти.

Викласти на тарілку і додати тертий пластинками сир.

Паста з гострим грибним соусом

Автор: griby.org.ua
 

Інгредієнти:

печериці - 200 г

часник - 1 зубчик

оливкова олія - 2 ст. л.

вершкове масло - 50 г

тертий пармезан - 50 г

біле сухе вино 100 г

сіль, перець - за смаком

петрушка - за смаком

паста фетучіні - 250 г

Приготування:

Порізати гриби на шматочки. Розігріти в сковороді олію, додати часник і дати підрум'янитися.

Додати гриби і обсмажити їх. Зменшити вогонь, влити вино, дати йому випаруватися.

Додати дрібно нарізану петрушку і готувати ще 5 хвилин.

Відварити пасту у великій кількості підсоленої води, злити воду.

Додати в пасту приготований грибний соус, масло і тертий сир.

Паста з курячим філе та овочами

Автор: wiki.pp.ua
 

Інгредієнти:

макарони - 500 г

куряче філе 500 г

помідори - 3 шт.

солодкий перець - 3 шт.

петрушка, базилік - кілька гілочок

часник - 3 зубчики

оливкова олія - за смаком

сіль, перець - за смаком

сметана або вершки - 200 мл

Приготування:

Порізати курячу грудку на невеликі шматочки, посолити, поперчити і залишити на 15 хвилин.

Помідори залити окропом на хвилину і очистити від шкірки. Нарізати томати і солодкий перець дрібними кубиками.

Дрібно порізати петрушку і базилік.

На оливковій олії обсмажити до золотистого кольору розчавлений часник, потім його викинути.

Додати курячу грудку і смажити на сильному вогні 5-7 хвилин. Покласти порізані помідори і солодкий перець.

Тушкувати ще кілька хвилин. Додати сметану, прогріти і зняти з вогню.

Відварити пасту не до готовності і злити воду. Додати макарони до готової курячої грудки і акуратно перемішати.

Подавати, прикрасивши зеленню.

Зараз ви читаєте новину «Легке приготування оригінальних страв з макарон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути