Японський шеф-кухар 46-річний Кейсуке Інагакі робить незвичайні млинці. Він на них малює тварини.
Про це пише Sobadsogood.
Він уже 18 років працює у власному італійському ресторані "Ла Річетта" в японському місті Дзама.
Вперше він став відомим в Instagram завдяки мистецтву створення оладок у вигляді покемонів та інших аніме-героїв.
Через деякий час створив цілу серію випічки із зображенням реалістичних тварин. Сьогодні у його інстаграм-аккаунта вже 101 тисяча передплатників.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулінарні хитрощі, які полегшують приготування вечері
Кухар почав готувати свої твори мистецтва на сковороді в 2011 році, щоб підняти настрій відвідувачам ресторану після руйнівної катастрофи на Фукусімі.
З того часу його млинці користуються великою популярністю.
Коментарі