четвер, 18 червня 2015 12:32

Крем як в цукерках "Рафаелло" готують з 4-х інгредієнтів

Цукерки "Рафаелло" вже давно стали класикою сучасного кулінарного жанру. Багато хто робить їх аналоги вдома або навіть випікає торти, що за смаком нагадують ці солодощі. Якщо ви любитель вершково-кокосового смаку в десертах, пропонуємо вам приготувати крем, який точнісінько нагадує той, що знаходиться всередині цих цукерок.

 

Інгредієнти:

кокосова стружка — 70 г

згущене молоко — 400 г

вершкове масло — 200 г

білий шоколад — 200 г

Приготування:

Вершкове масло і шоколад розтопіть і змішайте.

Можна розтоплювати на повільному вогні, постійно помішуючи, щоб не пригоріло.

Потім додайте згущене молоко і все добре вимішайте.

Потім в крем всипте кокосову стружку і знову все добре перемішайте.

Готовий крем "Рафаелло" перекладіть в скляну банку і приберіть в холодильник мінімум на 3-4 години (краще на ніч). Якщо ви хочете прикрашати цим кремом тістечка або торт, то можна використовувати відразу. І дати просочитися вже готовому виробу.

Наранок у вас буде готовий до вживання крем "Рафаелло". Він чудово поєднується зі свіжим круасаном, гарячою кавою або чаєм.

Зараз ви читаєте новину «Крем як в цукерках "Рафаелло" готують з 4-х інгредієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути