Цукерки "Рафаелло" вже давно стали класикою сучасного кулінарного жанру. Багато хто робить їх аналоги вдома або навіть випікає торти, що за смаком нагадують ці солодощі. Якщо ви любитель вершково-кокосового смаку в десертах, пропонуємо вам приготувати крем, який точнісінько нагадує той, що знаходиться всередині цих цукерок.

Інгредієнти:
кокосова стружка — 70 г
згущене молоко — 400 г
вершкове масло — 200 г
білий шоколад — 200 г
Приготування:
Вершкове масло і шоколад розтопіть і змішайте.
Можна розтоплювати на повільному вогні, постійно помішуючи, щоб не пригоріло.
Потім додайте згущене молоко і все добре вимішайте.
Потім в крем всипте кокосову стружку і знову все добре перемішайте.
Готовий крем "Рафаелло" перекладіть в скляну банку і приберіть в холодильник мінімум на 3-4 години (краще на ніч). Якщо ви хочете прикрашати цим кремом тістечка або торт, то можна використовувати відразу. І дати просочитися вже готовому виробу.
Наранок у вас буде готовий до вживання крем "Рафаелло". Він чудово поєднується зі свіжим круасаном, гарячою кавою або чаєм.
Коментарі