Єлизавета Глінська назвала найсмачніший рецепт млинців. Його отримала шляхом спроб та помилок. Тепер цим варіантом ділиться з усіма.
"У мене на все життя залишилися теплі спогади з дитинства. У нашій родині завжди тато займався приготуванням млинців, і нічого смачнішого я не їла. Пам'ятаю, зранку прокидаєшся, біжиш на кухню, а там тарілка ароматних млинців. Зупинитися на одному було неможливо. Тому приготування млинців завжди асоціюється з дитинством, теплою, сімейною, затишною атмосферою", - розповідає Єлизавета Глінська.
Про це кухар написала в Instagram.
Млинцеві роли з бананом
Інгредієнти:
2 яйця,
250 г кефіру,
1/3 ч. л. соди,
20 г цукру,
150 г борошна,
120 мл води,
30 мл олії.
Для начинки:
банани,
Nutella.
Приготування
Змішати кефір з яйцем. Додати соду з цукром і сіллю, перемішати. Насипати борошно і перемішати блендером до гладкості.
Налити теплу воду й олію. Смажити млинці з 2 сторін на добре розігрітій сковороді.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як апетитно подати млинці, щоб від них капала слина
Викласти 2 млинці один на одного і помастити шоколадною пастою. Додати банан і загорнути млинець у вигляді ролу. Його порізати на шматки, товщиною 2-2,5 см.
Зверху прикрасити полуничним конфітюром і м'ятою.
Кулінарна експертка Єлизавета Глінська у Facebook поділилася рецептом шоколадних пряників в глазурі. Готує з додаванням молока, прянощів, борошна та яєць. Родзинкою кондитерського виробу є біла глазур. Нею змащує охолоджені пряники з усіх боків.
Коментарі