Під час приготування млинців на Масницю варто проявити креатив. Справа не у їх рецепті, а в подачі. Їх можна скрутити в трубочки, зробити з них рулети або прикрасити решітками із шоколаду.
Або скласти гірку з млинців і полити зверху медом або джемом.
Млинці симпатичні з подвійною начинкою. Наприклад, сир і ягоди. Прикрасити їх можна тонкою решіткою зі згущеного молока за допомогою кондитерського мішка.
Закуску можна згорнути в щільну трубочку, порізати на бруски і впритул виставити їх один до одного. Прикрасити ікрою, м'ясним паштетом або пюре з ягід.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя "МастерШеф" показала новий спосіб подачі млинців
Начинка може бути як солодкою, так і солоною. Якщо це солодка, то візьміть банан або яблуко. Такий млинець можна прикрасити шоколадом, згущеним молоком, варенням. Для такої подачі млинців із солоною начинкою можна використовувати густий соєвий соус.
Масляна 2021 року триває до 14 березня. Щоб урізноманітнити раціон, до солодких начинок треба додати й несолодкі. Їх можна легко приготувати з доступних продуктів. Це можуть бути грибні, рибні чи сирні варіанти. Вони особливо сподобаються чоловікам.
Коментарі