
Салат з фунчозою не може не сподобатися. Це легка страва, яка швидко втамовує голод. Завдяки великій кількості інгредієнтів, вона має багатий смак. Заправка із лимонного оцту, часнику та соєвого соусу дає пікантний присмак.
Інгредієнти:
Масло вершкове 50 г
Яловичий фарш 220 г
Локшина фунчоза 320 г
Помідори 2 шт.
Цибуля 1 шт.
Морква 2 шт.
Перець зелений 1 шт.
Кінза 1 ст.
Часник 2 зуб.
Соєвий соус 70 мл
Лимонний оцет 2 ст. л.
Перець чилі 3 г
Огірок 1 шт.
Сіль 10 г
Перець чорний мелений 3 г
Кмин 3 г
Приготування
Наріжте кубиками помідори, цибулину поріжте соломкою. Дрібно наріжте кінзу, натріть часник на дрібній тертці. Моркву потріть соломкою на тертці для корейських салатів, перець поріжте соломкою.
Потім моркву, тертий часник і перець складіть в миску. Додайте соєвий соус, лимонний оцет і трохи перцю чилі.
Добре все перемішайте, накрийте миску і поставте в холодильник.
Візьміть локшину фунчоза, опустіть її в киплячу воду і варіть десять хвилин. Потім промийте готову локшину холодною водою.
Обсмажте цибулю на сковороді з розтопленим маслом протягом 1-2 хвилин і додайте яловичий фарш, сіль, кмин і перець.
Обсмажуйте фарш з цибулею і спеціями 5-8 хвилин. Потім додайте половинку помідора і півсклянки кінзи. Через кілька хвилин зніміть з плити і злийте зайве масло.
Читайте також: Фруктовий салат з горіхами подають на листі салату
Викладіть у велику миску всі інгредієнти і добре перемішайте. Наріжте соломкою огірки, додайте половину помідора, і півсклянки кінзи.
Посоліть салат на смак і подавайте до столу.
Коментарі