середа, 01 липня 2020 17:11

Як приготувати низькокалорійну кабачкову ікру

Кабачков ікра - коронна літня страва. Проста, але водночас доступна і ситна. Вважається дієтичною, адже на 100 грамів містить 83 калорії. При цьому вимагає мінімум зусиль під час приготування.

Автор: maximum.fm
  У страву входять низькокалорійні продукти, які легко засвоюються організмом.
У страву входять низькокалорійні продукти, які легко засвоюються організмом.

Інгредієнти:

кабачки – 500 г

цибуля – 250 г

морква – 300 г

часник – кілька зубчиків

олія – 80 мл

томатний сік з м'якоттю – 600 мл

сіль, цукор, оцет – по 1 ч. л.

чорний і червоний перець, мелений лавровий лист – за смаком

Приготування:

Нарізати кабачки та моркву кружечками, цибулю великими шматками. Скласти в ємність для запікання. Додати часник, олію і томатний сік. Поставити в холодну духовку, запікати при 190 градусах 1 - 1,5 годин.

Дати овочам охолонути. Подрібнити у блендері. Додати спеції за смаком та перемішати. Подавати з хлібом, або грінками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабачкову ікру варять з майонезом

Американський хот-дог ні для кого не новинка. А от український, це вже щось цікаве. Готують з картоплі та сосиски.

Зараз ви читаєте новину «Як приготувати низькокалорійну кабачкову ікру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути