Кабачков ікра - коронна літня страва. Проста, але водночас доступна і ситна. Вважається дієтичною, адже на 100 грамів містить 83 калорії. При цьому вимагає мінімум зусиль під час приготування.
Інгредієнти:
кабачки – 500 г
цибуля – 250 г
морква – 300 г
часник – кілька зубчиків
олія – 80 мл
томатний сік з м'якоттю – 600 мл
сіль, цукор, оцет – по 1 ч. л.
чорний і червоний перець, мелений лавровий лист – за смаком
Приготування:
Нарізати кабачки та моркву кружечками, цибулю великими шматками. Скласти в ємність для запікання. Додати часник, олію і томатний сік. Поставити в холодну духовку, запікати при 190 градусах 1 - 1,5 годин.
Дати овочам охолонути. Подрібнити у блендері. Додати спеції за смаком та перемішати. Подавати з хлібом, або грінками.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабачкову ікру варять з майонезом
Американський хот-дог ні для кого не новинка. А от український, це вже щось цікаве. Готують з картоплі та сосиски.
Коментарі