середа, 01 липня 2020 17:11

Як приготувати низькокалорійну кабачкову ікру

Кабачков ікра - коронна літня страва. Проста, але водночас доступна і ситна. Вважається дієтичною, адже на 100 грамів містить 83 калорії. При цьому вимагає мінімум зусиль під час приготування.

Автор: maximum.fm
  У страву входять низькокалорійні продукти, які легко засвоюються організмом.
У страву входять низькокалорійні продукти, які легко засвоюються організмом.

Інгредієнти:

кабачки – 500 г

цибуля – 250 г

морква – 300 г

часник – кілька зубчиків

олія – 80 мл

томатний сік з м'якоттю – 600 мл

сіль, цукор, оцет – по 1 ч. л.

чорний і червоний перець, мелений лавровий лист – за смаком

Приготування:

Нарізати кабачки та моркву кружечками, цибулю великими шматками. Скласти в ємність для запікання. Додати часник, олію і томатний сік. Поставити в холодну духовку, запікати при 190 градусах 1 - 1,5 годин.

Дати овочам охолонути. Подрібнити у блендері. Додати спеції за смаком та перемішати. Подавати з хлібом, або грінками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабачкову ікру варять з майонезом

Американський хот-дог ні для кого не новинка. А от український, це вже щось цікаве. Готують з картоплі та сосиски.

Зараз ви читаєте новину «Як приготувати низькокалорійну кабачкову ікру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути