Американський хот-дог ні для кого не новинка. А от український, це вже щось цікаве. Така закуска викличе фурор смакових рецепторів. Вона проста, але при цьому оригінальна та соковита.
Рецептом незвичайної страви поділився шеф-кухар Ілля Сьомін із журналом Единственная.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бутерброди на сніданок і пікнік: рецепти з різних країн
Інгредієнти:
Картопля - 1 шт.
Сосиска - 1 шт.
Солоний огірок - 1 шт.
Майонез - за смаком
Кетчуп - за смаком
Приготування:
Подрібнити огірок. У відвареній картоплі зробити трикутний розріз та змастити кетчупом, майонезом. Картоплю використати замість класичної булочки. Покласти туди огірок та надрізану по краях сосиску. Прикрасити страву за бажанням можна червоною ікрою та крихтами мівіни.
Бутерброди - універсальна страва, яка підходиться для свята та будня. Замало поєднати яскраві смаки, варто їх гармонійно скомпонувати. Для цього в нагоді стануть професійні підказки з фотогалереї.
Коментарі