Лариса Петруняк, 35 років, із Вінниці щотижня готує йогуртовий торт для родини.
"Готувати легко й затрати малі. А ще він має мало калорій, тому їм його навіть ввечері. Рецепт дала колега по роботі".
Жінка бере 200 грамів печива "До кави" та подрібнює його у блендері. Додає туди 100 грамів розтопленого масла й перемішує.
"В мене не роз'ємна форма, тому застилаю її харчовою плівкою. Викладаю туди масу з печива. Добре утрамбовую".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вінниці на парад вишиванок прийшли усього двадцятеро осіб
Опісля господиня замочує на півгодини 20 грамів желатину на 200 грамів води. У блендері збиває 200 грамів домашнього сиру із 800 грамами фруктового йогурту. Додає туди половину суміші желатину. Заливає поверх шару із печива. Ставить у холодне місце на годину.
"Коли торт застигне, прикрашаю його виноградом, апельсинами та консервованими ананасами".
Петруняк до 250 мілілітрів апельсинового соку доливає підігрітий желатин, що залишився. Ретельно перемішує та заливає торт зверху. Ставить до холодильника на дві години.
Коментарі