У руках знаменитого французького кондитера Аморі Гішона звичайний шоколад перетворюється на вражаючої краси скульптури. Застосовуючи різноманітні техніки, шоколатьє надає цьому продукту форми розкішних квітів. Деякі з них є навдивовижу реалістичними. Інші вражають своєю вигадливою формою й виглядають як казкові рослини з фантастичного світу.
Гішон регулярно проводить майстер-класи з кондитерського мистецтва. Фото своїх шоколадних творінь і короткі відео-уроки з приготування десертів викладає на власній сторінці в Instagram.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали желейні 3D торти, які шкода їсти
Посмотреть эту публикацию в InstagramWhite Chocolate flower using the knife technique!!🌹🔪 • • • • • #amauryguichon #chocolate #flowers
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Раніше показали, як виглядають тістечка від найкращого кондитера світу. Його фірмовими десертами є їстівні кубики Рубіка, власна інтерпретація традиційного французького пирога з яблуками й напрочуд реалістичні скульптурні смаколики у формі різноманітних фруктів.
Коментарі
2