понеділок, 22 жовтня 2018 23:28

Як виглядають тістечка від найкращого кондитера світу
24

У свої 32 роки Гроле став власником люксової кондитерськоЇ.
Фото: instagram.com
Своїми десертами Гроле планує витіснити популярні нині макарони.
Своїми десертами Гроле планує витіснити популярні нині макарони.
Своїми десертами Гроле планує витіснити популярні нині макарони.
Своїми десертами Гроле планує витіснити популярні нині макарони.

Цього року звання найкращого шефа-кондитера за версією престижної премії The World's 50 Best Restaurants присудили 32-річному французу Седрику Гроле. Його фірмовими десертами є їстівні кубики Рубіка, власна інтерпретація традиційного французького пирога з яблуками й напрочуд реалістичні скульптурні тістечка у формі різноманітних фруктів.

"Мої десерти вже копіюють у різних куточках світу. Тож вони цілком можуть стати трендовими. Над розробкою нових я працюю останні 3 роки. Сподіваюся, саме вони замінять макарони", — сказав Гроле в інтерв'ю ресурсу FOOD&WIINE.

Француз збирається здійснити прорив у кондитерському мистецтві, використавши для створення своїх нових десертів перець і овочі. Фото власних шедеврів чоловік регулярно публікує на своїй сторінці в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали торти з кактусами, які шкода їсти

Шанувальників у десертів Гроле безліч. Причому не лише в соцмережі, де на сьогодні він має більше 1 мільйона підписників. На початку року чоловік відкрив власну кондитерську. Знаходиться заклад на території 5-зіркового паризького готелю Le Meurice. Щодня в ньому збирається величезна черга.

"Відкриваємося ми опівдні. Деякі люди чекають у черзі за десертом протягом півтори години. Вистачає не всім. Зазвичай уже за 4 години все розпродується", — каже кондитер.

Раніше показали кулінарні шедеври дніпровчанки Юлії Тимко. Дівчина пече барвисті торти, за які щасливі клієнти пишуть їй щирі слова подяки. У минулому Юлія працювала технологом на цукерковій фабриці. Пекти почала кілька років тому.

Зараз ви читаєте новину «Як виглядають тістечка від найкращого кондитера світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути