![Торти від Сью Хенґ Бун нагадують розкішні підводні сади.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/872/872898_1_w_570.jpg?v=0)
![Торти від Сью Хенґ Бун нагадують розкішні підводні сади.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/872/872898_2_a_135_100.jpg?v=0)
![Торти від Сью Хенґ Бун нагадують розкішні підводні сади.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/872/872898_3_a_135_100.jpg?v=0)
![Торти від Сью Хенґ Бун нагадують розкішні підводні сади.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/872/872898_4_a_135_100.jpg?v=0)
![Торти від Сью Хенґ Бун нагадують розкішні підводні сади.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/872/872898_5_a_135_100.jpg?v=0)
Кондитер Сью Хенґ Бун із Сіднея створює дивовижні тривимірні торти із желатину. Її десерти виглядають як мальовничі підводні сади з безліччю барвистих квітів і декоративними японськими коропами.
На виготовлення одного такого десерту Сью витрачає до 4-х годин. Візерунки у своїх тортах жінка робить шприцом. З його допомогою вона впорскує в желатинову масу необхідні для композиції кольори. Для отримання необхідного забарвлення використовує природні барвники. В одному торті зазвичай поєднує різні смаки. Це можуть бути лічі, кокос, персик, чайна троянда й інші. Пише ресурс про мистецтво й дизайн mymodernmet.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали найкрасивіші будиночки з імбирного печива
Раніше показали шоколадні шедеври від справжнього кулінарного художника французького кондитера Аморі Гішона. Із шоколадної маси він здатен створити будь-що: від покритого цвітом дерева до габаритного годинника з маятником.
Коментарі