
Смачний і корисний сніданок починається з правильного вибору хліба для тостів. Важливо розуміти, який варіант кращий для ранкового прийому їжі - білий, цільнозерновий чи безглютеновий.
Не менш важливо, що покласти зверху, щоб отримати не лише апетитну, а й поживну страву.
Який хліб краще
Оптимальний варіант - цільнозерновий хліб. Якщо в ньому також буде насіння - це забезпечить організм додатковою клітковиною і корисними жирами.
Що намазати на тост
Корисний спред можна зробити з козячого або вершкового сиру, авокадо, м'якого сиру. Солодку пасту - з меду та арахісового масла.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніданки довгожителів: які продукти найкорисніше поєднувати зранку
Корисні добавки
Їх варіантів так багато, що можна не боятися одноманітних сніданків. Овочі, зелень, ягоди, шматочки фруктів, насіння та горіхи, різні види сиру - це неповний список того, з чого можна обирати.
Корисні та смачні поєднання, які рекомендується спробувати:
полуниця, авокадо, мед і сир;
арахісова паста та банан. Також з нею добре поєднуються ягоди, наприклад, малина;
персики, вершковий сир, мед і насіння льону;
авокадо, трохи вершкового масла та кунжут;
авокадо, свіжий кріп та яйце;
огірок та хумус;
помідори, вершковий сир та зелень петрушки;
яєчня із зеленню;
ананас та сир.
Якщо дотримуєтесь здорового харчування, такий сендвіч вам захочеться приготувати ще. Його обожнюють італійці і всесвітньо відома американська супермодель Белла Хадід.
Рецепт цього сендвіча вимагає декількох інгредієнтів і кроків.
Коментарі