Ексклюзиви
пʼятниця, 05 січня 2018 23:28

Художник створює на каві милі ЗD картинки
12

Фото: boredpanda.com

Бариста Чанг Куей-Фанг з тайванського міста Гаосюн робить об'ємні малюнки на каві. Для цього вона використовує пінку, вершки і корицю. Більшість з її креативних 3D-малюнків виходять за межі чашки.

Каву прикрашають не тільки об'ємні тварини, а і популярні герої мультфільмів та 3D портрети клієнтів. Це змушує людей посміхатися і піднімати настрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 казкових пряничних замків, які здивують гостей

Спочатку бариста накладає на каву молочну піну, формуючи фігуру тварини, а потім розфарбовує її за допомогою шоколаду та фруктового джему.

На створення однієї роботи йде приблизно 10 хвилин. Залежно від ступеня складності і використовуваних інгредієнтів одна чашка кави з зображенням домашнього улюбленця може коштувати до 23 доларів.

Київська художниця Дарина Косар створює картини з їжі. Замість фарб використовує різноманітні продукти — овочі, фрукти, солодощі.

"Я з підліткового віку захоплювалася фотографією. Був період, коли захворіла і цілий місяць знаходилася в дома. Не могла кудись вийти, щоб пофотографувати. Тому вирішила зробила композицію з підручних засобів: взяла кавові зерна, з яких зробила надпис good morning, та чашку для кави. Виклала фотографію у соцмережі. Хтось її побачив і від мого імені відправив на конкурс, де вона виграла. Після того почала робити картини з кави та чашок".

Картини Дарини Косар мають попит за кордоном. Фірми замовляють їх, щоб привабити клієнтів або прорекламувати свою марку.

Зараз ви читаєте новину «Художник створює на каві милі ЗD картинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути