Зазвичай, перекуси бувають "на ходу", швидко перехопивши, що є під рукою. Та не завжди це "щось" корисне. Усе приготування цієї страви займе хвилин 12, а енергії дасть на пів дня. Ароматний бекон з розтопленим сироп запечений у хрусткому беконі, як найкраще підійде і для сніданку.

Інгредієнти:
Французький багет - 1 шт.
Шинка - 70 г
Зелень - за смаком
Базилік - за смаком
Сир - 100 г
Приготування:
Порізати тонкими шматками шинку та твердий сир. Можна брати копчену грудку або бекон.
Петрушку чи базилік порізати крупно.
Розрізати багет у поперек. Покласти начинку всередину.
Зверху на сир посипати зеленню та закрити багет.
Помастити деко олією та покласти на нього багет значинкою.
Випікати 10 хвилин у гарячій духовці,поки сир не розтане.
Подавати на стіл гарячим.
×
Коментарі