пʼятниця, 15 січня 2016 20:16

Хрусткий сніданок за 10 хвилин: багет запечений з шинкою та сиром

Зазвичай, перекуси бувають "на ходу", швидко перехопивши, що є під рукою. Та не завжди це "щось" корисне. Усе приготування цієї страви займе хвилин 12, а енергії дасть на пів дня. Ароматний бекон з розтопленим сироп запечений у хрусткому беконі, як найкраще підійде і для сніданку.
Автор: eda.ru
 
Інгредієнти:

Французький багет - 1 шт.

Шинка - 70 г

Зелень - за смаком

Базилік - за смаком

Сир - 100 г

Приготування:

Порізати тонкими шматками шинку та твердий сир. Можна брати копчену грудку або бекон.

Петрушку чи базилік порізати крупно.

Розрізати багет у поперек. Покласти начинку всередину.

Зверху на сир посипати зеленню та закрити багет.

Помастити деко олією та покласти на нього багет значинкою.

Випікати 10 хвилин у гарячій духовці,поки сир не розтане.
Подавати на стіл гарячим.
Зараз ви читаєте новину «Хрусткий сніданок за 10 хвилин: багет запечений з шинкою та сиром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути