Ексклюзиви
понеділок, 08 лютого 2021 17:10

Грибний суп подають із перцем чилі

Грибний суп подають із перцем чилі
Час приготування 30 хвилин. Фото: depositphotos.com

Грибний суп - проста, але водночас смачна й ситна страва. Готується на м'ясному, або овочевому бульйоні.

Інгредієнти:

Гриби - 250 г.

Картопля - 4 шт.

М'ясний бульйон - 1, 5 л.

Цибуля - 1 шт.

Часник - 3 зубці

Морква - 1 шт.

Лавровий лист - 1 шт.

Масло - 1 ст. л.

Паприка копчена - 0,5 ч.л.

Сіль - 0,5 ч.л.

Зелень - за смаком

Приготування:

У бульйон додати лавровий лист й подрібнену кубиками картоплю. Варити протягом 15 хвилин до готовності. Обсмажити на маслі цибулю, моркву та гриби й додати до бульйону. Всипати паприку, сіль й подрібнений часник. Зняти суп з вогню та додати подрібнену петрушку. Готову страву подати із сухариками та маринованим перцем чилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бризоль запікають протягом пів години

Борщ - популярна перша страва, яка є невід'ємною частиною української кухні. В кожному регіоні готується по-різному. Хтось додає чорнослив, квашену капусту, або ж взагалі варить у мультиварці. Попри це основні інгредієнти незмінні: буряк, капуста, морква, картопля, цибуля та м'ясний бульйон - обов'язкова частина страви.

Зараз ви читаєте новину «Грибний суп подають із перцем чилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути