Грибний суп - проста, але водночас смачна й ситна страва. Готується на м'ясному, або овочевому бульйоні.
Інгредієнти:
Гриби - 250 г.
Картопля - 4 шт.
М'ясний бульйон - 1, 5 л.
Цибуля - 1 шт.
Часник - 3 зубці
Морква - 1 шт.
Лавровий лист - 1 шт.
Масло - 1 ст. л.
Паприка копчена - 0,5 ч.л.
Сіль - 0,5 ч.л.
Зелень - за смаком
Приготування:
У бульйон додати лавровий лист й подрібнену кубиками картоплю. Варити протягом 15 хвилин до готовності. Обсмажити на маслі цибулю, моркву та гриби й додати до бульйону. Всипати паприку, сіль й подрібнений часник. Зняти суп з вогню та додати подрібнену петрушку. Готову страву подати із сухариками та маринованим перцем чилі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бризоль запікають протягом пів години
Борщ - популярна перша страва, яка є невід'ємною частиною української кухні. В кожному регіоні готується по-різному. Хтось додає чорнослив, квашену капусту, або ж взагалі варить у мультиварці. Попри це основні інгредієнти незмінні: буряк, капуста, морква, картопля, цибуля та м'ясний бульйон - обов'язкова частина страви.
Коментарі