субота, 22 вересня 2012 20:01

Домашні шпроти з мойви

Жителька села Вищеольчедаїв Мурованокуриловецького району (Вінницька область) Тетяна Новик, 30 років, найкращою стравою вважає домашні шпроти.

Завжди купує заморожену мойву. Чистить її та добре миє. Ціленьку рибу складає в алюмінієву чи чавунну каструлю. Кожен шар трішечки посипає сіллю, чорним меленим перцем і перекладає 1-2 лавровими листками.

Бере для цього 1 кг риби, 1 стакан кип'яченої води, 2 пакетики чорного чаю, 1 столову ложку приправи "Мівіна", 100 грам олії. Це все тушить 1 годину на маленькому вогні. І золотисто-коричневі шпроти готові.

Автор: Фото: Оксана ХИМИЧ
 

Зараз ви читаєте новину «Домашні шпроти з мойви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути