середа, 18 квітня 2018 23:28

Дієтолог дав 7 порад, як насолоджуватись шашликом без шкоди для фігури

Шашлик може приносити не тільки насолоду, а й неприємні сюрпризи. Наприклад, зайві кілограми. Щоб цього уникнути, треба не допускати помилки при приготуванні.

Автор: Smak.ua
 

1. Телятину краще купувати з передньої частини або ошийок. Тоді шашлики не будуть жорсткими.

2. Для маринаду підійде сіль, перець, цибулю. На 1 кілограм телятини йде 250 грам очищеного цибулі. Досить, щоб м'ясо промаринувалося 2-3 години.

3. Курячий шашлик краще робити у вигляді стейків і відправляти їх на гриль. Тому що в шашлику може вийти м'ясо сухуватим.

4. Куряче філе маринується 30 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 маринадів для надзвичайно соковитого шашлику

5. До цього шашлика треба додати овочів: кабачок, баклажан, помідор. Так м'ясо стане соковитим.

6. Для рибного шашлику прекрасно підійде скумбрія. Вона буде дуже жирною. Можна так само взяти коропа, піленгас. Маринувати не більш 15 хвилин з сіллю, перцем і лимонним соком.

7. Для овочевого шашлика підійдуть печериці, кабачки, баклажани. Замаринувати печериці уорному перці та соєвому соусі 15 хвилин. Можна нанизувати на шампури або викладати на решітку.

Зараз ви читаєте новину «Дієтолог дав 7 порад, як насолоджуватись шашликом без шкоди для фігури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути