Ексклюзиви
середа, 11 червня 2014 10:55

Данські млинчики запікають у духовці

Датські млинці цікаві тим, що запікаються в духовці, і подаються до столу з ягодами і цукровою пудрою.

Інгредієнти розраховані на 2 порції, час приготування 30 хвилин.

 

Інгредієнти:

- яйця - 3 шт.

- молоко - 3/4 склянки

- борошно - 3 / 4 склянки

- сіль - щіпка

- цукор - 3 ст.л.

- ванілін - щіпка

- вершкове масло - 1 ст.л.

- ягоди - для подачі

- цукрова пудра для подачі

Приготування:

Збийте вінчиком в мисці яйця, ванілін і цукор, додайте борошно і розмішайте. Влийте молоко, посоліть і перемішайте, щоб не було грудочок.

Сковороду, придатну для духовки, змастіть вершковим маслом. Вилийте млинцеве тісто на сковороду.

Відправте в духовку, розігріту до 180 градусів С на 15-20 хвилин.

Готовий млинець викладіть на тарілку, прикрасьте свіжими ягодами і цукровою пудрою.

Зараз ви читаєте новину «Данські млинчики запікають у духовці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути