Датські млинці цікаві тим, що запікаються в духовці, і подаються до столу з ягодами і цукровою пудрою.
Інгредієнти розраховані на 2 порції, час приготування 30 хвилин.

Інгредієнти:
- яйця - 3 шт.
- молоко - 3/4 склянки
- борошно - 3 / 4 склянки
- сіль - щіпка
- цукор - 3 ст.л.
- ванілін - щіпка
- вершкове масло - 1 ст.л.
- ягоди - для подачі
- цукрова пудра для подачі
Приготування:
Збийте вінчиком в мисці яйця, ванілін і цукор, додайте борошно і розмішайте. Влийте молоко, посоліть і перемішайте, щоб не було грудочок.
Сковороду, придатну для духовки, змастіть вершковим маслом. Вилийте млинцеве тісто на сковороду.
Відправте в духовку, розігріту до 180 градусів С на 15-20 хвилин.
Готовий млинець викладіть на тарілку, прикрасьте свіжими ягодами і цукровою пудрою.
Коментарі