
Пікантний прованський соус Руй має виражений смак спецій. Головний компонент у ньому часник та жовтки. Він виходить помаранчевого кольору та дуже густий. Цей соус ідеально підходить до рибних страв. Руй легко готується і надає їжі неймовірний смак.
Інгредієнти:
часник 3 зубчики
шафран 1/3 ч. л.
паприка 0,5 ч. л.
перець чилі за смаком
жовтки 2 шт.
оливкова олія 250 мл
сіль за смаком
Приготування:
Розтерти в ступці часник з дрібкою крупної солі.
Поперчити, додати шафран, перець чилі, паприку і жовток.
Розтирати в ступці 5 хвилин, до однорідної пасти.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пекінську капусту по-корейськи маринують в імбирі
Вливати оливкову олію, щоб вийшла емульсія, як у майонезі. Подавати з сухариками.
×
Коментарі