Ексклюзиви
пʼятниця, 28 жовтня 2016 10:53

Часниковий соус з паприкою готують до рибних страв

Часниковий соус з паприкою готують до рибних страв
Фото: kulinariya.goodhouse.com.ua

Пікантний прованський соус Руй має виражений смак спецій. Головний компонент у ньому часник та жовтки. Він виходить помаранчевого кольору та дуже густий. Цей соус ідеально підходить до рибних страв. Руй легко готується і надає їжі неймовірний смак.

Інгредієнти:

часник 3 зубчики

шафран 1/3 ч. л.

паприка 0,5 ч. л.

перець чилі за смаком

жовтки 2 шт.

оливкова олія 250 мл

сіль за смаком

Приготування:

Розтерти в ступці часник з дрібкою крупної солі.

Поперчити, додати шафран, перець чилі, паприку і жовток.

Розтирати в ступці 5 хвилин, до однорідної пасти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пекінську капусту по-корейськи маринують в імбирі

Вливати оливкову олію, щоб вийшла емульсія, як у майонезі. Подавати з сухариками.

Зараз ви читаєте новину «Часниковий соус з паприкою готують до рибних страв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути