Тушкований язик виходить дуже ніжним, а з часником та петрушкою ще й пікантним. Білі гриби дають незвичайний присмак. Ця ресторанна страва легко готується вдома.
Інгредієнти:
Масло солодко-вершкове 82% 10 г
Яловичий язик 1 шт.
Морква 30 г
Часник 4 г
Зелень петрушки 4 г
Перець білий мелений 1 г
Вершки для збивання 50 г
Приготування
Відваріть язик. Очистіть його від шкіри та наріжте навскоси невеликими "ромбиками" приблизно 3x3 см.
Почистіть моркву. Наріжте навскоси невеликими шматочками і відваріть 2-3 хвилини.
Язик обсмажте на вершковому маслі з часником і дрібно нарізаними білими грибами.
Читайте також: Паштет з курячої печінки їдять із крекерами або свіжим хлібом
Додайте моркву, порізану петрушки, вершки і перець. Залиште тушкуватися на маленькому вогні на 15-20 хвилин.
Подавайте страву гарячою.
Коментарі