Зараз мало кого можна здивувати піцою. Якою б смачною вона не була. Та можна приготувати її такою, якої не купиш ніде. Звичну піцу на тонкому тісті скручують в рулет. Родзинкою страви є соковита овочева начинка. Для поживності додають курячу грудку. Перед випіканням рулет ріжуть на порційні шматки. Тому страва не рветься і має кращий вигляд та смак.

Інгредієнти:
2 склянки вареної курячої грудки (подрібненої)
3 ст. л мексиканської приправи тако
1 ст. л. оливкової олії
1/2 цибулини
1 червоний перець
1 склянка кукурудзи
2-3 зубчики часнику
1 упаковка готового тіста для піци
1/2 склянки червоної квасолі (консервованої)
1 банка консервованих помідорів (без рідини)
1/2 склянки тертого сиру
1/3 склянки тонко нарізаної зеленої цибулі

Приготування:
Розігріти духовку до 220 градусів. Помастити форму для випікання оливковою олією.
Подрібнити варені курячі грудки і змішати з 1,5 ст. л. приправи тако.
На великій сковороді нагріти оливкову олію. Додати порізану цибулю, болгарський перець, кукурудзу і решту тако.
Готувати помішуючи, поки овочі не будуть злегка підсмажені.
Зменшити температуру і додати порізаний часник. Ретельно все перемішати.
Зняти з вогню через 30 секунд.
Розкачати тісто для піци пластом розміром 30 × 40 см. Викласти курку, овочі, квасолю, порізані помідори, сир і зелену цибулю.
Акуратно скрутити щільний рулет і порізати шматками шириною 2-3 см.
Читайте також: Хрусткі індійські пиріжки начиняють зеленим горошком і картоплею
Покласти їх в підготовлену заздалегідь форму.
Випікати при температурі 220 градусів 15-20 хвилин, поки краї тіста не стануть золотистого кольору.
Коментарі