понеділок, 14 вересня 2020 10:57

Апетитний обід: як запекти свинячі реберця у духовці

Апетитний обід: як запекти свинячі реберця у духовці
Страву подають із овочами гриль, картоплею та рисом. Фото: eda.ru

Запечені реберця в духовці – це проста і водночас смачна страва. Виглядає естетично, тому може стати окрасою будь-якого столу. Гармонійно смакує з овочами гриль, картоплею та рисом.

Інгредієнти:
свинячі ребра - 1кг
сіль, перець - за смаком
мед -1 ст. л.
гірчиця - 1 ст. л.
паприка - 0,5 ч. л.
суміші трав для свинини - 1 ст. л.
рослинна олія - 3 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рулька по-чеськи: як запекти м'ясо з колою та коньяком

Приготування:
Придбати ребра із мінімальним прошарком сала. Посолити, посипати перцем і залишити маринуватися на ніч в холодильнику. Проварити в підсоленій воді 20 хвилин. Рідина має покрити не більш ніж половину ребер. Охолоджену свинину змастити сумішшю трав, гірчиці, олії та меду. 1/3 маринаду залишити на потім. Помістити ребра в нагріту до 160 градусів духовку на 20 хв. Дістати, повторно змастити залишками спецій. Запекти до рум'яної скоринки.

Рулет з індички запікають під медово-апельсиновим соусом із сухофруктами та горіхами. Прикрашають подрібненою зеленню, відварною броколі та ягодами журавлини.

Зараз ви читаєте новину «Апетитний обід: як запекти свинячі реберця у духовці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути