Вино можна робити не тільки з винограду чи ягід. Не менш смачним воно виходить з яблучного соку. Для пряного аромату у нього додають спеції
"Яблучне вино пахне, як компот із сушини, а на смак — пряний чай. Усі інгредієнти закидаю в киплячий сік на кілька хвилин, і готово", — каже Катерина Гончарук із міста Ірпінь Київської області.

Інгредієнти:
3 л яблучного соку
3 бутони гвоздики
3 палички кориці
6 см корінь імбиру
сік половини лимона
0,7 л білого напівсолодкого вина
3 яблука
1–2 ст. л. меду
Приготування:
Налити яблучний сік у 5-літрову каструлю.
Додати гвоздику й розламані навпіл палички кориці.
Почистити корінь імбиру і натерти на дрібній тертці.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Довести до кипіння на невеликому вогні. Додати сік половини лимона та напівсолодке вино.
У кипляче вино порізати тонкими скибками яблука. За 2 хв. вогонь вимкнути.
Коли охолонее, додати мед. На ніч поставити у холодильник.
На стіл напій подавати охолодженим.
Коментарі