Ексклюзиви
середа, 11 січня 2017 21:40

Як приготувати яблучне вино

Вино можна робити не тільки з винограду чи ягід. Не менш смачним воно виходить з яблучного соку. Для пряного аромату у нього додають спеції

"Яблучне вино пахне, як компот із сушини, а на смак — пряний чай. Усі інгредієнти закидаю в киплячий сік на кілька хвилин, і готово", — каже Катерина Гончарук із міста Ірпінь Київської області.

Автор: vidpoviday.com
 

Інгредієнти:

3 л яблучного соку

3 бутони гвоздики

3 палички кориці

6 см корінь імбиру

сік половини лимона

0,7 л білого напівсолодкого вина

3 яблука

1–2 ст. л. меду

Приготування:

Налити яблучний сік у 5-літрову каструлю.

Додати гвоздику й розламані навпіл палички кориці.

Почистити корінь імбиру і натерти на дрібній тертці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Довести до кипіння на невеликому вогні. Додати сік половини лимона та напівсолодке вино.

У кипляче вино порізати тонкими скибками яблука. За 2 хв. вогонь вимкнути.

Коли охолонее, додати мед. На ніч поставити у холодильник.

На стіл напій подавати охолодженим.

Зараз ви читаєте новину «Як приготувати яблучне вино». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути