четвер, 06 квітня 2017 14:23

8 солодощів з арахісовим маслом
9

Арахісовим маслом заправляють солодощі
Фото: buzzfeed.com
Арахісовим маслом заправляють солодощі
Арахісовим маслом заправляють солодощі
Арахісовим маслом заправляють солодощі
Арахісовим маслом заправляють солодощі

Висококалорійне арахісове масло популярне у більшості країн світу. Воно перетворить навіть найпростішу випічку у екзотичні солодощі. Як використовувати помадку розповідає buzzfeed.com.

Розбризкайте його на попкорні. Налийте води у склянку та додайте арахісового масла у співвідношенні 1 до 2. Розмішайте та побризкайте на підсолений попкорн.

Заправте вівсяну кашу. Візьміть ввечері кілька ложок подрібненої каші, поріжте туди трохи фруктів та кілька ложок арахісового масла. Добре перемішайте і залиште до ранку. Ваш сніданок буде королівським.

Зробіть какао. Змішайте кокосове масло, молоко та какао-порошок та трохи цукру. Перемішайте і розігрійте в мікрохвильовці.

Додайте до масла присмаки. Киньте столову ложку свіжого меду та чайну ложку кориці на пів літра арахісового масла. Перемішайте і їжте з хлібом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 продуктів для розумового розвитку дітей

Заморозьте арахісовий торт. З маслом можна змішувати подрібнений крекер, бананові чіпси або звичайне печиво. Поставте спочатку у мікрохвильовку на 50 секунд, добре перемішайте. А тоді в холодильник на годину.

Заправте салат. Натріть моркви, наріжте трохи зелені та додайте дрібні шматки соєвого або курячого м'яса. Помастіть усе це соусом - невелика кількістю арахісового масла, змішана з рисовим оцтом та соєвим соусом.

Зробіть бананове морозиво. Наріжте банан, поставте в морозильник. Твердий банан збийте в блендері та додайте туди кілька ложок арахісового масла.

Киньте масло до кави. Кокосове масло замість цукру зробить каву поживною.

Зараз ви читаєте новину «8 солодощів з арахісовим маслом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути