Висококалорійне арахісове масло популярне у більшості країн світу. Воно перетворить навіть найпростішу випічку у екзотичні солодощі. Як використовувати помадку розповідає buzzfeed.com.
Розбризкайте його на попкорні. Налийте води у склянку та додайте арахісового масла у співвідношенні 1 до 2. Розмішайте та побризкайте на підсолений попкорн.
Заправте вівсяну кашу. Візьміть ввечері кілька ложок подрібненої каші, поріжте туди трохи фруктів та кілька ложок арахісового масла. Добре перемішайте і залиште до ранку. Ваш сніданок буде королівським.
Зробіть какао. Змішайте кокосове масло, молоко та какао-порошок та трохи цукру. Перемішайте і розігрійте в мікрохвильовці.
Додайте до масла присмаки. Киньте столову ложку свіжого меду та чайну ложку кориці на пів літра арахісового масла. Перемішайте і їжте з хлібом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 продуктів для розумового розвитку дітей
Заморозьте арахісовий торт. З маслом можна змішувати подрібнений крекер, бананові чіпси або звичайне печиво. Поставте спочатку у мікрохвильовку на 50 секунд, добре перемішайте. А тоді в холодильник на годину.
Заправте салат. Натріть моркви, наріжте трохи зелені та додайте дрібні шматки соєвого або курячого м'яса. Помастіть усе це соусом - невелика кількістю арахісового масла, змішана з рисовим оцтом та соєвим соусом.
Зробіть бананове морозиво. Наріжте банан, поставте в морозильник. Твердий банан збийте в блендері та додайте туди кілька ложок арахісового масла.
Киньте масло до кави. Кокосове масло замість цукру зробить каву поживною.
Коментарі