середа, 07 червня 2017 11:37

7 звичок, щоб не повніти

7 звичок, щоб не повніти
Худі жінки від стресу застосовують дихальні техніки Фото: krasotulia.com

Худим жінкам заздрять не тільки через їх зовнішність, а й спосіб життя. Щоб вони не робили, завжди залишаються у формі.

Виявляється, секрет у їхніх звичках. Завдяки їм жінки можуть їсти все, що хочуть.

1. Вони висипаються

Вони можуть лягати о 23:00, або вставати не раніше 12:00. Головне, що у них не виникає хронічного дефіциту сну, і їм не доводиться недолік енергії заповнювати за допомогою їжі. На першому місці серед "відновлювачів енергії" шоколад, печиво і чіпси.

2. Вони не відмовляють собі в задоволеннях

Йдеться не тільки про їжу, а й про найрізноманітніші сфери життя. Вони вирушають у подорожі, знаходять час на друзів і цікаві хобі. Коли є безліч способів себе порадувати, можна не їсти десертів.

3. Вони ніколи не сидять на суворих дієтах

Вони не катують себе жорстокими обмеженнями, тому у них не буває зривів. Іноді здається, що вони взагалі їдять все, що хочуть, і не товстіють.

Оскільки з понеділка вони не збираються сідати на дієту, то їм сьогодні не потрібно наїдатися про запас. Це означає, що вони з'їдять один шматочок і зупиняться.

4. Вони знають свої потреби

Може бути, вони їдять кілька разів на день невеликими порціями. Або задовольняються трьома основними прийомами їжі. Вони добре снідають. Або випивають вранці чашку чорної кави і лише за кілька годин згадують про їжу. Сенс в тому, що вони не сліпо наслідують поради відомих дієтологів або фітнес-гуру, але розуміють, як потрібно харчуватися, щоб добре почуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали продукти від яких найшвидше ростуть м'язи

5. Вони їдять лише тоді, коли голодні

Вони не жують за компанію з подругами, колегами або з чоловіком тільки тому, що сидять поруч за столом і не мають чим зайнятися. За компанію вони можуть випити води з лимоном, цього цілком достатньо.

6. Вони люблять рухатися

Вони багато ходять пішки, самозабутньо займаються латиноамериканськими танцями вечорами, або ходять в басейн. Вони не вмовляють себе годинами піти в спортзал, бо знайшли вид активності, який подобається.

7. Вони вміють долати стрес

Вони до одуріння б'ють боксерську грушу, медитують, застосовують дихальні техніки, займаються арт-терапією. Або одразу висловлюють чоловікові все, що наболіло, і не тримають емоції всередині. Як би там не було, вони вміють знімати стрес не за допомогою плитки шоколаду, а іншими способами.

Зараз ви читаєте новину «7 звичок, щоб не повніти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути