Ексклюзиви
середа, 11 серпня 2010 18:49

Регіони отримають детальні програми комунальних реформ

Про пріоритети програми реформування житлово-комунального господарства розповідає Максим Городній, керівник міжрегіональної Експертної комісії партії Сергія Тігіпка "Сильна Україна".

— Концепція, яку ми розробляємо для кожного регіону, передбачає ефективне управління житловим фондом та створення об"єднань співвласників багатоквартирних будинків. Також у ній ідеться про встановлення справедливих тарифів на житлово-комунальні послуги, перехід до адресної соціальної допомоги на оплату комунальних послуг і реалізацію програми забезпечення людей якісною питною водою.

Експертна комісія з питань ЖКГ проводить регулярні засідання по всій Україні. Детальні програми перетворень у комунальній сфері розробляють для кожного регіону. Зокрема у Києві реформування житлово-комунального господарства спрямоване на врегулювання проблем з тепло- і водопостачанням і утилізацією побутових відходів. У межах експертної комісії ми проводимо круглі столи в районах столиці, аби пропонувати ефективні шляхи вирішення проблем на місцях. Ці напрацювання будуть реалізовані найближчим часом, після приходу нашої партії до місцевої влади.

Зараз ви читаєте новину «Регіони отримають детальні програми комунальних реформ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути