Ексклюзиви
четвер, 29 жовтня 2009 18:38

Павло Глоба не бачить Януковича у другому турі

Російський астролог Павло Глоба, 56 років, прогнозує, що у другий тур виборів президента України у січні 2010-го вийдуть Юлія Тимошенко й Арсеній Яценюк. Президентом стане жінка.

— Янукович і Литвин — непрохідні, у Даниловича (Леоніда Кучми. — "ГПУ") шансів немає, Ющенко — відіграна фігура, — говорив Глоба влітку. — У другому турі зійдуться два протилежні знаки: Близнюк-Яценюк і Стрілець-Тимошенко, і результат вирішать лічені відсотки.

Нещодавно Глоба уточнив:

— Не бачу я Віктора Януковича у другому турі. Упевнено можу сказати: переможе Юлія Тимошенко.

Астролог прогнозує, що з прізвищем Тимошенко буде пов"язано принаймні десятиліття. Щоправда, без світлої зачіски шансів у неї немає. Глоба нагадав: коли у прем"єрки був темний колір волосся, у неї почалися проблеми, потрапила за ґрати.

На персональному сайті Глоба пише, що його прогнози здійснюються з імовірністю не менш як 85%. Ось деякі з них: розвал СРСР, Чорнобильська аварія, катастрофа з поромом "Естонія", землетрус у Вірменії 1988-го, серпнева криза в СРСР 1991-го, відставка Бориса Єльцина і прихід до влади Володимира Путіна, теракти в США 11 вересня 2001-го.

Проте чимало його передбачень не збулися. Як-от: смерть Фіделя Кастро 2000-го, війна в Ірані та замах на Джорджа Буша. Астролог також казав, що перевиборів Верховної Ради в Україні 2007 року не буде.

— Ющенко навряд чи стане президентом України: він дуже пов"язаний зі США, — говорив Глоба у листопаді 2001-го. На початку жовтня 2004-го він побував у Києві і змінив свою думку, а в березні наступного року пояснив:

— Віктор Андрійович виграв тільки тому, що проти нього виставили Януковича — непрохідну фігуру. Віктор Федорович народився під знаком Рака, в якому зараз перебуває Сатурн, — планета випробувань, зняття обмежень. При такому зоряному розкладі сама по собі людина не перемагає — її виштовхує міцна команда.

Колеги-астрологи називають Глобу жартівливим прізвиськом "Глиба". Кажуть, він змінив дату свого народження, щоб "підсилити талант". Має російське й німецьке громадянства. Складає персональні гороскопи для впливових людей, але імена клієнтів не розкриває.

Прогнози Павла Глоби 1989 року:

1990 — революційна ситуація, голод

1991 — запровадження воєнного стану, боротьба з мафією і злочинністю, реальні результати перебудови

1994 — розпад СРСР

1996 — відхід Михайла Горбачова з політики

1999 — народиться правитель, який керуватиме "на нашій території" впродовж семи років

2000 — катаклізми на півдні

2003 — зустріч з інопланетянами

2008 — Київ загине й відродиться

2010 — у Чорному морі спалахне сірководень

Зараз ви читаєте новину «Павло Глоба не бачить Януковича у другому турі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути