вівторок, 26 лютого 2008 15:03

Незадоволених побільшало через минулорічну політичну кризу

 

— Таке розмежування почалося ще з весни минулого року, — каже про чіткий поділ українців на задоволених і незадоволених життям аналітик "Ресерч енд брендінг ґруп" Олексій Ляшенко, 31 рік. — Тоді значно зросла кількість людей, які почувалися не зовсім комфортно через дострокові парламентські вибори та політичну кризу. Спочатку люди сподівалися, що вона завершиться, розпочнуться позитивні зміни, реформи. Та надії виявилися марними. Тенденція незадоволення власним життям серед українців зростає.

Ситуацію погіршують нестабільність економіки, інфляція, зростання цін, незрозумілі перспективи країни щодо енергоносіїв, говорить експерт. Натомість аспірантка Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ольга Косован, 25 років, задоволена життям незалежно від політичних, економічних чи соціальних негараздів у країні.

— Моя родина вже навчилася абстрагуватися від зовнішніх подій, — пояснює дівчина. — Сподіваємося тільки на власні сили й самостійно досягаємо успіху, незалежно від держави. Стараюся радіти дрібницям, щоб покращити настрій та отримати від життя максимум задоволення.

Зараз ви читаєте новину «Незадоволених побільшало через минулорічну політичну кризу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути