четвер, 07 березня 2019 00:20

Найкраще любити Челябінськ з Англії

Автор: www.facebook.comcheese.with.an
  Онука радянського вождя Йосипа Сталіна 48-річна Кріс Еванс (при народженні — Ольга Пітерс) мешкає в американському місті Портленд. Тримає антикварний магазин. Відкрито говорить, що вживає наркотики. Стверджує, що має дар ясновидіння.
Онука радянського вождя Йосипа Сталіна 48-річна Кріс Еванс (при народженні — Ольга Пітерс) мешкає в американському місті Портленд. Тримає антикварний магазин. Відкрито говорить, що вживає наркотики. Стверджує, що має дар ясновидіння.

Є багато любителів і захисників Радянського Союзу. Я жив за того режиму, причому не знизу соціальної драбини. Але ворогам своїм не побажаю такого.

Сперечався про СРСР з жінкою із Челябінська, яка живе в Англії. Вона явно не застала за віком епоху розвиненого соціалізму. Англія, каже, недемократично звинувачує у замаху на Скрипалів (колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля і його доньку Юлію торік 4 березня отруїли нервово-паралітичною речовиною "Новачок" у британському Солсбері. — ГПУ) її колишню батьківщину. Ось вона, брехлива свобода слова. Відсутність демократії, засилля диктатури. А в Союзі, мовляв, були соціальні гарантії. Проте повернутися до Челябінська пані не хоче. Вона любить батьківщину сильно, але здалеку.

Дочка Сталіна в 1967 році прийшла в американське посольство в Індії та поїхала в Штати. Там вийшла заміж за американця. Не сподобалася їй країна, яку будував її бездарний татусь, убивши десятки мільйонів людей. Онука Сталіна взагалі російською не говорить.

Син Микити Хрущова в 1991 році, щойно трапилася нагода, звалив у Америку, яку так ганив його батько.

Син і дочка голови КДБ і генсека СРСР Юрія Андропова живуть у Штатах. Як і племінниця Леоніда Брежнєва.

Дочка ідеолога пізнього комунізму Михайла Суслова з дітьми мешкає в капіталістичній Австралії. Донька Михайла Горбачова — у Сан-Франциско.

Ніхто з них не поїхав на Кубу або в Північну Корею. Навіть у Китай. Усім добре в капіталістичних країнах з демократією. В Росію ніхто повертатися не думає.

Зараз ви читаєте новину «Найкраще любити Челябінськ з Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути