пʼятниця, 26 травня 2017 05:55

Головна мета Путіна — обіграти президента США

 

Уряд Арсенія Яценюка працював краще за чинний Володимира Гройсмана. Такі дані рейтингу ефективності українського Кабміну оприлюднив сайт "Вокс Україна".

"У середині квітня закінчився рік роботи уряду під керівництвом Володимира Гройсмана. Ми проаналізували, як кожному міністерству вдалося виконати заплановані пріоритетні кроки на 2016 рік. Також свою оцінку надали незалежні експерти. Крім того, провели масштабне опитування читачів ділових і загальнополітичних засобів масової інформації. Просили їх ­порівняти чинних міністрів з їхніми попередниками", — йдеться у дослідженні.

За результатами народного голосування, 12 міністрів попереднього Кабміну набрали більше голосів. Тоді як в уряді Гройсмана переможців — семеро.

Рейтинг підтримки Яценюка на момент відставки був удвічі нижчий за нинішній рівень підтримки Гройсмана. Це не завадило колишньому очільникові уряду обійти сьогоднішнього — 52% у Яценюка проти 48% голосів у Гройсмана. Українців просили вказати, хто кращий — чинний міністр чи його попередник.

Зараз ви читаєте новину «Головна мета Путіна — обіграти президента США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути