Ексклюзиви
понеділок, 30 квітня 2012 07:30

Знайдені на автостанції речі спалюють

— Хто загубив дитячий рожевий рюкзак, підійдіть до диспетчера, будь ласка, — оголошують на автовокзалі в Умані 21 квітня близько 18.00. За 2 години за річчю ніхто не приходить.

Найчастіше на автовокзалах забувають дорожні та жіночі сумки, гублять гаманці та документи. Їх залишають на лавах біля платформ та в залі очікування.

— Спішать пересісти на другий автобус, — розповідає черговий по вокзалу Анатолій Грицаюк, 46 років. — Недавно дзвонить якийсь чоловік і каже, що забув сумку й ноутбук на платформі. Питаю, яка сумка, де лишив. Він каже перша-друга платформа, на лавці. Йду, дивлюся — нема. А тоді пішов у другий кінець платформ — точно, і сумка, і ноутбук лежать. Передзвонив, власник приїхав швидко. Там ноутбук і електронний записник були дуже дорогі.

Іноді черговим приносять порожні гаманці й дитячі речі. Їх знаходять біля урн та за кіосками.

— Буває якісь зальотні карманники попрацюють, гаманці викидають, — каже черговий. —  Коли цих гаманців назбирується, ми їх описуємо й палимо, якщо ніхто не прийшов.

Трапляється, забувають дітей.

— Людей багато, десь за ручку не втрималося, мама ґави ловить, а мале ходить, плаче. Якось привели хлопчика, такий заплаканий, каже, хочу до мами. Я оголошував разів чотири, в кого загубилася дитина — ніхто не прийшов. Тоді взяв малого за руку й пішов кругами по вокзалу, щоб він її впізнав. Ми всю станцію обійшли, а тоді цей хлопчик каже: мама! А вона стоїть, пиво п'є.

Зараз ви читаєте новину «Знайдені на автостанції речі спалюють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути