середа, 29 квітня 2009 19:12

Злодії зламали два сейфи та з"їли шкільні котлети

У ніч на п"ятницю невідомі вирвали вхідні двері приміщення Легедзинської сільради Тальнівського району. Крадії вирвали замок сільрадівського сейфу й обнишпорили його. Там, зокрема, було 200 грн, але їх не знайшли. Усередині був менший сейф із документами. Зловмисникам його відкрити не вдалося. Вони пошкодили замок. Згодом сільський голова дістав документи, розрізавши сейф болгаркою.

Сільрада займає приміщення на другому поверсі. На першому розміщується пошта й бібліотека. До будинку зловмисники залізли через бібліотеку.

— Я вже на дівчат кричав, що вони мають погану звичку зачиняти вхідні двері, — каже голова сільради 47-річний Андрій Сабадаш. — Там нові замки були з собачкою на три щелчка. Якби не замикали, то все було б цілим. А тепер маю мороку.

Документи, нові комп"ютери та іншу оргтехніку сільради злодії не забрали. Не взяли й шоколад та побутову хімію на пошті.

Тієї ж ночі зламали замки в сільраді сусіднього села Тальянки. Грошей у сейфі не було. Рейд крадіїв закінчився в їдальні Тальянківської школи.

— Вони з"їли чотири котлети й півбуханки хліба. Запивали молоком, — розповідає директор Олександр Гончарук. — Щойно від мене пішов дільничний міліціонер. З"ясували, що загальні збитки склали 20 гривень 50 копійок.

У квітні минулого року обікрали пошту в сусідньому селі Вишнополі. Забрали картку поповнення рахунку на 25 грн.

Зараз ви читаєте новину «Злодії зламали два сейфи та з"їли шкільні котлети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути