Ексклюзиви
четвер, 11 листопада 2010 18:08

Залізничники отримали квартири

32 працівників Шевченківської дирекції залізничних перевезень  отримали ордери на квартири. Під них переобладнали триповерхівку колишнього санаторію-профілакторію у Смілі.

— Будівельники звели міжкімнатні перестінки, встановили металопластикові вікна, обладнали балкони, забетонували підлогу, підвели до кожної квартири централізоване опалення, водопровід, каналізацію, утеплили дах, — розповідає Сергій Марченко, головний інженер Шевченківської дирекції. — Самі новосели двічі організовували суботник з благоустрою прибудинкової території: розбивали клумби, підрізали дерева. Тепер їм залишається лише впорядкувати своє житло, підключити сантехніку, газові плити. Це вони повинні зробити до 1 січня, щоб будинок був офіційно зданий в експлуатацію.

Вісім двокімнатних та 24 однокімнатні помешкання отримали працівники локомотивного і вагонного депо, машиністи електровозів, чергові по станції, електромонтери, лісоруби, будівельники, лікарі, інженери, що працюють на залізниці.

— Багато з цих людей стояли в черзі по 20 років, адже з 1996-го залізниця житла не будувала, — розповідає 57-річний Віктор Мотузенко, голова Шевченківського територіального комітету. — Квартири великі — однокімнатні до 50 квадратних метрів, двокімнатні — більше як 70, кухні — по 20 "квадратів".

На переобладнання профілакторію залізниця витратила понад 5 млн грн. Одну трикімнатну квартиру будівельники здали під ключ, виготовили меблі. Це буде службове житло.

Зараз ви читаєте новину «Залізничники отримали квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути