Ексклюзиви
понеділок, 10 жовтня 2011 00:30

Запіканку з риби заливають яйцями

Запіканку з риби заливають яйцями

Гостями програми "СмачнОГО!" на телеканалі "ВІККА" є фрілансер Олександр Грамм та Євген Ван, директор Черкаського зоопарку. Готують страви з морської риби, цибулі, помідорів, яєць, твердого сиру, картоплі та зелені.

Євген Ван за освітою лікар ветеринарної медицини. Одружений, виховує двох дітей. На програмі готує страву "Експромт". Нарізує картоплю соломкою і трохи підсмажує в олії, додає подрібнену цибулю, згодом помідори. Відділяє філе хека від кісток, нарізує невеликими шматками. Рибу кладе в сковорідку до картоплі й цибулі. Усі компоненти тушкує на повільному вогні кілька хвилин. Згодом солить і додає спеції. Зверху посипає  натертим твердим сиром. Готову страву викладає на тарілку, прикрашає зеленню.

Олександр Грамм за освітою економіст, працює вдома. Займається маркетингом, пише книги, створює рекламу. Виховує двох дітей. Представляє "Рибну запіканку". Філе хека відділяє від кісток. Нарізує середніми шматками. Солить і підсмажує на сковорідці. Картоплю нарізує дрібно. Варить до готовності. Зливає воду й товче. Підсмажує цибулю. На сковорідку викладає спочатку картоплю, потім рибу і цибулю. Зверху поливає збитими яйцями і посипає тертим твердим сиром. Накриє страву кришкою і залишає на 5 хв. на вогні. Готову страву прикрашає порізаними помідорами та зеленню.

Кулінарне шоу "СмачнОГО" виходить щоп'ятниці о 18.00. Щоб стати його учасником, необхідно зареєструватися й заповнити анкету на сайті http://www.vikka.ck.ua.

Зараз ви читаєте новину «Запіканку з риби заливають яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути