понеділок, 27 лютого 2012 06:15

Влада "нарізатиме" округи під своїх кандидатів

— Уперше в історії України влада під виглядом реформи освіти й медицини руйнує систему. Якщо ми кричимо, що хочемо, щоб наші люди народжували, то створіть для цього нормальні умови. Я особисто зустрінуся з новим міністром охорони здоров'я Раїсою Богатирьовою, щоб та втрутилася в ситуацію. Переконаний, будь-яке рішення можна скасувати і повернути все на свої місця, — запевняє народний депутат Геннадій Москаль черкасців, які звернулися до нього з приводу "реорганізації" черкаського пологового будинку №2. Його приєднали до пологового №1, а працівників закладу скорочують.

Представники партії "Фронт змін" розпитують людей про соціальні проблеми, щоб до виборчої програми підійти підготовленими.

— Наша партія ще не брала участі у виборах до Верховної Ради, лише до органів місцевого самоврядування. До 5 березня ми будемо їздити по регіонах. Партійні списки кандидатів визначатимуть центральний штаб і обласні організації. Це будуть 225 осіб. Порядкові номери затверджуватимуть політрада і керівництво партії. А щодо мажоритарників у нас є домовленість із "Батьківщиною", щоб не розпорошуватися і не виставляти один проти одного кандидатів. Перемовини ведемо заради більшості в парламенті, — додає Москаль.

Розповідає, сьогодні всі партії орієнтуються на вибори в округах саме за мажоритаркою.

— Але це неправильно, бо теперішня влада шукає на кожен округ кандидата. І під нього буде "нарізати" округи. Обласна адміністрація спочатку узгодить це з Адміністрацією президента, а потім подасть до Центральної виборчої комісії. І вони проголосують за те, що затверджене в президентській адміністрації. Тому ми чекаємо: хай оголосять, як вони "нарізали" округи. Тоді з опозиційними силами ми визначатимемо, де треба буде найняти незалежну соціологічну фірму, аби підтвердила, що кандидат від певної партії перемагає 100 відсотків. І хай іде. Немає питань. А поки що назвати конкретні прізвища кандидатів не готовий ніхто. Усі чекають, що нам придумає влада, — розказує Геннадій Геннадійович.

Зараз ви читаєте новину «Влада "нарізатиме" округи під своїх кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути