понеділок, 11 червня 2012 06:30

Термін відгодівлі свиней скорочується з дев'яти місяців до шести

— Відгодовувати худобу старим дідівським методом — те саме, що варити борщ без капусти, буряка чи картоплі. Усі складники в раціоні тварин потрібно вводити по нормі, збалансовано і не економити на окремих компонентах, — каже Юрій Третяк, керівник приватного підприємства "Ювілон".

Воно пропонує продукцію для відгодівлі свиней, великої рогатої худоби та птиці, а також обладнання для тваринництва. Розпочало свою роботу 2009 року з реалізації продукції навколишнім господарствам. Тепер працює по всій області та в інших регіонах України. Має склади в Черкасах і Золотоноші.

Для відгодівлі свиней пропонує премікси, мінеральні комплекси й білково-вітамінні домішки відомого світового виробника з понад сторічним досвідом — німецько-польської компанії "Блаттін".

— Кожен "зайвий" день відгодівлі тварини — це великі затрати. Завдяки нашій продукції термін відгодівлі свиней скорочується з дев'яти місяців до шести, а на фінішній відгодівлі середньодобові прирости коливаються від 900 до 1200 грамів. За інтенсивної технології годівлі можна економити корми, електроенергію, яку потрібно використати на переробку дерті, й, головне — час, — каже Юрій Третяк.

Для збалансованого харчування великої рогатої худоби фірма виготовляє премікси, мінеральні компоненти, серед яких вирізняються трикальцій— та монофосфат. Підприємство зі своїми партнерами напряму працює з одним із найбільших його виробників — компанією "Казфосфат".

— Часто власники корів забувають, що разом із молоком тварина віддає необхідні її організму речовини. Це призводить до зменшення надоїв та хвороби худоби, — розказує Юрій Віталійович. — Застосування трикальційфосфату і преміксів дозволить поповнити дефіцит вітамінів, мікро- й макроелементів в організмі тварин, збільшити жирність молока та на 1-2 літри надій. Корови почуваються краще й дають здорове потомство. Також пропонуємо замінники молока, вироблені на молочній основі корпорацією "Шенкон", які рекомендовано давати теляті, починаючи з дво- чи тритижневого віку. При ціні на молоко в середньому по 2,50-3 гривні за літр замінник коштує 1-1,50 гривню за літр. Отримуємо відчутну економію та здорових телят. З нашою допомогою при мінімумі затрат ви досягнете високого приросту у відгодівлі.

Окрему увагу підприємство приділяє птахівничим та фермерським господарствам і пропонує комбікорми українського виробника — Ізюмського комбікормового заводу під торговими марками "Смарт Лайн" та "Світанок". Спеціалісти компанії "Ювілон" контролюють якість продуктів. Для цього консультуються з провідними фахівцями галузі сільського господарства України та Європи.

Якщо у вас є домашнє господарство чи  фермерське або сільськогосподарське підприємство і вам необхідний один або декілька з компонентів раціону для ваших тварин — звертайтеся. У нашому асортименті понад 100 продуктів для прибуткового тваринництва.

Контакти: м. Черкаси, вул. Луценка,7, офіс 5.

Тел. 0(472) 56 85 34,

факс 0(472) 63 49 75,

моб. 0(97) 511 69 28.

e-mail: [email protected]

www.yuvilon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Термін відгодівлі свиней скорочується з дев'яти місяців до шести». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути