Ексклюзиви
середа, 05 січня 2011 17:24

Телеканал "ВІККА" змінює дизайн

У новому сезоні телеканал "ВІККА" змінює графічний дизайн заставок. Глядачі зможуть оцінити їх уже в середині січня.

— Це буде принципово новий дизайн. У центральних заставках каналу ідеї як такої не було. Зараз же ми вирішили показати за допомогою графічних заставок нашу особливість і головну мету. Ми регіональний канал і перебуваємо поряд із кожним черкасцем. Тому і невипадково слоганом обрали: "Телеканал "ВІККА" — рідне телебачення", — розповідає генеральний директор Любов Правдіна.

У новому дизайні поєднали зображення традиційної української вишивки із сучасними речами.

— Ми виходили з того, що "ВІККА" — міський канал, а Черкащина — центр України. То ж кому, як не нам, пропагувати українські мотиви. Крім того, їх майже не використовують на центральних каналах, тому стануть особливістю "ВІККИ", — розповідає креативний директор черкаської студії дизайну і реклами "Соласс" Олег Говрас, 35 років.

У головній іміджевій заставці — коровай на рушнику, ним пригощаються люди за об'єктивом. На заставці для анонсів — плазмовий телевізор, накритий вишитою серветкою.

— Спочатку трохи боялися, що нас не сприйме молода аудиторія. Мовляв, розводите шароварщину. Але ми провели невелике опитування і побачили, що молодь найкраще сприйняла такі заставки, бо вона найбільш патріотично вихована і налаштована, — каже Правдіна.

Ще одне нововведення сезону — дитячий журнал "Веселий ананас".

— Це щось на зразок улюбленого "Єралашу". Ми вже відзняли п'ять історій, три з них новорічні. Це закінчені веселі випадки. У них знялися звичайна дітвора і батьки, — розповідає Правдіна.

"ВІККА" — найстарша в регіоні приватна телекомпанія. Уперше вийшла в ефір 9 вересня 1991 року. Тоді транслювали лише художні фільми та програма музичних привітань. Пізніше на каналі почали з'являтися програми власного виробництва. Тепер телеканал створює щодоби близько 5 год. власного телевізійного продукту. Це щоденні інформаційні випуски "ВІККА"-Новини", прямі ефіри "Контакт" і "Відкритий діалог", аналітичні програми "Черкаська панорама" і "Тема дня", пізнавальні — "Село і люди", "Подорож у світ SPA", "Щоденник здоров'я", "Країнка-Цікавинка", розважальні програми "Стильне життя", "Народна трибуна", "Невигадані історії", "Дитяча трибуна".

Зараз ви читаєте новину «Телеканал "ВІККА" змінює дизайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути