Сьогодні на телеканалі "ВІККА" у програмі "СмачнОГО!" страви готують генеральний директор центру "Гарячка" Анастасія Магонова і Андрій Май, художній керівник столичного центру "Текст". Набір продуктів: борошно, яйця, шинка, помідори, твердий сир, копчений балик.
Анастасія Магонова, продюсер, співпрацювала з Дмитром Коляденком, Світланою Лободою, Владом Чеховим, створила інтернет-довідник у сфері українського шоу-бізнесу. Любить активний відпочинок, займається картингом і сноубордингом. Готує піцу "Парампасе-черкасе". Із борошна, води та солі замішує тісто. Розкочує корж. Соус робить із дрібно порізаної цибулі й помідорів, які підсмажує на сковорідці. Зверху на корж викладає нарізані шинку, копчений балик і посипає тертим твердим сиром. У духовку ставить на 20 хв.
Андрій Май — режисер-постановник, випускник школи-студії МХАТ, ставить спектакль у Черкаському музично-драматичному театрі ім. Шевченка, малює пейзажі, любить подорожувати. Фірмовими стравами є борщ, куксі, паста. Піцу готує під назвою "Корж черкаський". Тісто замішує також із борошна, води і солі. Нарізує кружальцями помідори, соломкою сир, шинку і балик. Зверху на корж викладає інгредієнти. На 20 хв. ставить у духовку.
Кулінарне шоу "СмачнОГО" дивіться щоп'ятниці о 18.00. Якщо хочете стати його учасником, зареєструйтеся й заповніть анкету на сайті http://www.vikka.ck.ua. Смачного!
Коментарі