Ексклюзиви
четвер, 09 жовтня 2008 17:45

Сергій Притула вишиває на замовлення картини

Черкащанин 39-річний Сергій Притула вишиває картини та ікони на замовлення.

— Ще в школі спробував, сподобалося. А серйозно займатися почав, коли переїхав у Черкаси. У місті ввечері нічого робити, — чоловік родом із села Комінтерн Чорнобаївського району. До обласного центру переїхав 1995 року, коли одружився з черкащанкою Анною Сємілєткіною. Працює зв"язківцем на заводі "Азот".

Cергій Притула вишиває пейзажі, натюрморти, фігури тварин. Часто його просять вишити ікони. Нещодавно в Інтернеті знайшов програму, яка переробляє в схеми для вишивки фотографії.

— До свята богатирської сили на приз Івана Піддубного вишив портрет спортсмена. Вийшов ніби нічого, схожий. Тепер планую й інші портрети робити.

Тканини й нитки чоловік купує в місцевих магазинах. Роботи оцінює з розрахунку гривня-півтори за квадратний сантиметр. У середньому одна коштує 1–1,5 тис. грн.

— Думаю, це справедливо,— каже Притула. — Адже на картину йде приблизно місяць. Для місячної зарплатні — це нормальна сума.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Притула вишиває на замовлення картини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути