Ексклюзиви
середа, 29 квітня 2009 19:10

Самогонниці здали конкуренток у міліцію

У Городищі невідома зателефонувала до райвідділу міліції та назвала адресу в центрі міста, де цілодобово торгують самогоном. Удень правлять по 7 грн за півлітра, а вночі — 10. Скаржилися, що через горілку руйнуються сім"ї.

— Пішли два наші співробітники й справді виявили котел із брагою, самогонний апарат і вже налиті пляшки, — розповідає начальник сектору дільничних інспекторів Володимир Дашевський, 34 роки. — Але хазяйка підняла крик. Мовляв, до мене причепилися, а інших не бачите. І назвала двох своїх конкуренток із сусідніх вулиць. Хлопці пішли до них — там теж ґуральні. Коли складали протоколи і слухали пояснення, голос однієї самогонниці видався знайомим. Прослухали записи дзвінків, які надходять на чергову частину, і зрозуміли, що саме ця жінка першою зателефонувала до міліції й здала сусідку! Хотіла знешкодити конкурентку, щоб переманити клієнтів.

Самогонницям 65, 69 і 71 рік. У них забрали 300 л закваски і 60 л самогонки. Справу передали до суду. За адмінпорушення жінкам можуть присудити штраф по 150 грн.

Зараз ви читаєте новину «Самогонниці здали конкуренток у міліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути