Ексклюзиви
четвер, 22 липня 2010 18:18

Рок-фестиваль перенесли на серпень

Фестиваль рок-музики в райцентрі Смілі "Пророк-2010" у минулі вихідні не відбувся.

— Але квитки ніхто з місцевих прихильників "металу" не повертає, — розповідає 23-річний Микола Сіденко зі Сміли.

— Зірвався через примхи погоди — недавні рясні дощі й нестерпну спеку, — пояснює Ірина Бобошко, 41 рік, начальник відділу культури Смілянського міськвиконкому. — Організатори просто не ризикнули встановлювати гігантську сцену. Вона могла під своєю вагою легко погрузнути після злив у нанесений ґрунт урочища Паланка.

Зі слів Ірини Іванівни, рок-тусівку перенесено на серпень. Як передбачають, 13 серпня фестиваль "Пророк-2010" розпочнеться у Смілянському Будинку культури залізничників. Наступні два дні, 14 і 15 серпня, музику слухатимуть, як і планували, в урочищі Паланка під містом.

У міськвиконкомі не виключають, що організатори перенесуть проведення концерту з урочища на стадіон. У Смілі таких чотири. Найбільший "Локомотив" уміщає 5 тис. відвідувачів.

На п"ятий за рахунком рок-фестиваль "Пророк" мали приїхати гурти зі Швеції, Німеччини, Угорщини, Великої Британії. Раніше "Пророк" проводили на стадіоні "Чайка" під Києвом.

Урочище Паланка насипали півстоліття тому на місці прадавнього русла Дніпра. Після рясних дощів земля там перетворюється на суцільне болото.

Зараз ви читаєте новину «Рок-фестиваль перенесли на серпень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути