понеділок, 15 серпня 2011 06:45

"Рідні помітили, що маю дар, коли мені було 13 років"

Автор: фото з архіву цілительки
  Цілителька Світлана (праворуч) щороку відвідує Єрусалим
Цілителька Світлана (праворуч) щороку відвідує Єрусалим

— Минулого місяця прийшла до мене жінка в тяжкому стані, ніби сама не своя. Розповіла, що півроку лікарі не можуть постановити їй діагнозу, тільки витрачає даремно час і гроші на обстеження. Я по очах відразу побачила, що їй пороблено. На ранок поїхала в Почаївський монастир, молилася за неї, ставила свічку. За кілька сеансів жінка почала видужувати, — розповідає 42-річна цілителька Світлана із Черкас.

Дар вона успадкувала від своєї баби Уляни. Разом із нею ходила збирати трави. Від неї дізналася, що від якої недуги та як правильно їх використовувати.

— Рідні помітили, що маю дар, коли мені було 13 років. Як я казала, так все і ставалося, передбачала, чим закінчиться поїздка чи запланована справа, — розповідає.

Відтоді понад 20 років зцілює людей. До неї їдуть не тільки черкасці, а й з усієї України. Цілителька знімає причину, наврочення, вінок безшлюбності, "печать самотності", "смугу невдач", потяг до алкоголю.

— Головне для мене зрозуміти, чи то людина "напоєна", чи то в неї по роду так є. Як напоєна, беруся за таку справу, бо точно знаю, що вилікую. А як у людини цей недуг родовий, то вилікувати його не зможе ніхто.

Світлана проводить ритуал на щасливу долю, міцне здоров'я, взаємне кохання, розвиток бізнесу. Ставить захист, виготовляє обереги та передбачає майбутнє. Зцілює під час зустрічі та по фото.

— Дивлюся на людину чи світлину й відразу знаю, як її лікувати. Молюся до святих ікон, зцілюю йорданською водою, вичитую пасхальною свічкою, на освячену шкаралупу з крашанок.

Часто здійснює паломництва по святих місцях.

— За всіх своїх пацієнтів молюся та ставлю свічку в монастирях і храмах. Та й сама там очищуюся від негативної енергії. Знімаючи з людини негатив, я віддаю їй власну енергію і беру на себе її невидимий тягар. З Божою поміччю позбуваюся його, а разом з тим і проблеми того, хто мені довірився. Найчастіше їжджу до Почаївської, Києво-Печерської лавр та до Введенського монастиря в Чернівецькій області. А раз на рік обов'язково їду в Єрусалим.

Отримайте допомогу за тел.: 38 39 24,

0(67) 979 60 71

Зараз ви читаєте новину «"Рідні помітили, що маю дар, коли мені було 13 років"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути