Ексклюзиви
понеділок, 05 вересня 2011 06:15

Рецепт моркви для хот-догів купили в корейців

Шістка точок вуличного харчування в Черкасах, де продають найсмачніші хот-доги, шаурму, пиріжки та випічку.

Кіоск "Восток" на вул. Університетській, 25. Найчастіше там купують хот-доги, зокрема  "Фірмовий" із двома сосисками за 10 грн. Є також із мисливськими сосисками та в лаваші. Найдешевший "Студентський" коштує 6 грн. Хот-доги найсмачніші в місті через корейську моркву, яку туди додають. Рецепт її приготування купили 10 років тому в корейців. Шаурма коштує 16 грн. Місяць тому, щоб привабити покупців, у неї почали додавати сир, огірок і помідор.

Ятка з випічкою на вул. Лазарева, 6. В асортименті — печені та смажені пиріжки, сосиска та котлети в тісті, піца. Там купують поїсти працівники облдержадміністрації. Найпершими розбирають сосиски і котлети, смажені пиріжки із картоплею й капустою, печені з вишнею. Печені пиріжки коштують 2,5 грн, смажені — 3 грн, котлета і сосиска в тісті — 4 грн, піца — 5 грн.

Кафе-бар "Чебуречна" на вул. Хрещатик, 223. За 5 хв. там можуть приготувати чебурек із м'ясом або грибами. Ціна — 5 грн. Чебуреки смажать на замовлення, тому вони завжди свіжі. Можна замовити також пельмені — варені за 9,5 грн і смажені за 9,6 грн. Їх ліплять у кафе із телячим і свинячим фаршем.

Трейлер "Домашній кухар" на бульв. Шевченка, 207. Тільки там є сосиска в смаженому тісті. Коштує 2,25 грн. Продаються також біляші по 3,25 грн, сосиски в тісті по 2 грн, піца по 4 грн, смажені та печені пиріжки. Як розповідає 39-річна продавщиця, трейлер від кафе "Домашній кухар", продукція свіжа. Найчастіше купують смажені пиріжки. Із солодкого хвалять пісочні кільця, заварне тістечко і варениці.

Кіоск "Французька булочна" навпроти Будинку торгівлі на бульв. Шевченка. В асортименті випічка з листкового, дріжджового та прісного тіста. Найчастіше там беруть слойку "шинка з сиром" за 6 грн. Також популярна слойка-торт з ананасом і сиром за 5 грн. Діти люблять сирну паличку за 3,5 грн. Улітку найчастіше беруть із м'ясними начинками, а якщо солодке, то не нудотні, наприклад із маком. Особливість листкового тіста в тому, що в ньому 256 шарів, тому воно пухке.

Кафе-бар "Чернігівське" на бульв. Шевченка, 207. Там продають бутерброди з шинкою і болгарським перцем по 5 грн, із курячою грудкою і зеленню по 7 грн. Є також булка із січеною свининою в яйці за 7 грн і сосиска "фрі" за 10 грн. Узимку роблять гарячі бутерброди з сиром. Улітку їх не замовляють.

Зараз ви читаєте новину «Рецепт моркви для хот-догів купили в корейців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути