Ексклюзиви
понеділок, 26 грудня 2011 05:15

Працівники "Київстар" подарували новорічне свято дітям-сиротам

Автор: фото: Інна ІЩУК
  У Черкаському обласному будинку дитини київські актори граються з вихованцями у гру ”Море хвилюється”. Діти тримають у руках кольорову тканину та імітують морські хвилі
У Черкаському обласному будинку дитини київські актори граються з вихованцями у гру ”Море хвилюється”. Діти тримають у руках кольорову тканину та імітують морські хвилі

О 10.44 у вівторок у Черкаському обласному будинку дитини кілька молодих людей — волонтерів від компанії "Київстар" готують декорації для лялькової вистави, поруч їхні колеги переодягнувшись Дідом Морозом та Снігуркою, проводять останню репетицію.

За кілька хвилин до них долучаться професійні актори Київського театру ляльок "Бабайка". Вони покажуть дітям казки: "Пригоди Маші і ведмедів" та "Червона Шапочка". У кутку зали лежить гора подарунків — ігри й електронні іграшки для розвитку: електронні абетки, "глобус, що говорить", книжки, дитячі ноутбуки, м'які пазли, олівці та пластилін. Їх зібрали волонтери — працівники компанії "Київстар". Соціальні проекти на підтримку дитячих закладів уже близько 10 років компанія реалізовує в рамках своєї благодійної ініціативи "Для людей, для країни!".

До кімнати заходять діти від 2 до 5 років, вихователі їх розсаджують по місцях.

— Дітки, а яке вчора було свято? — запитує 36-річна Наталія Дадівєріна, менеджер зі зв'язків з громадськістю Київської філії "Київстар".

— Миколая, — відповідають діти.

— А який же Миколай без подарунків?

— З мішком! — вигукує хтось із групи. Усі сміються.

— От і ми сьогодні привезли вам багато цікавих та корисних подарунків, а ще запросили в гості Діда Мороза зі Снігуркою. Вони вже приходили до вас? — запитує Наталія.

— Ні, — відповідають із залу.

— Тож давайте ми їх покличемо. Вони обов'язково прийдуть до таких гарних діток!

Усі присутні кличуть Діда Мороза. Дід Мороз та Снігуронька, в ролях яких були В'ячеслав Литвин та Юлія Остапова з Черкаського офісу компанії, привітали дітей і запропонували покликати в гості своїх помічників. Дітям ідея сподобалася, і під оплески розпочалися лялькові вистави. По завершенні волонтери гралися з дітьми.

— Співпраця з обласним черкаським будинком у нас уже тривала, — розповідає Наталія Дадівєріна. — Кілька років поспіль у компанії діє сильний волонтерський рух, яким ми пишаємося. Співробітники активно долучаються до тих заходів, які проводить компанія. Вони не лише збирають подарунки для діток, а й виступають з ініціативою проведення театралізованих новорічних вистав для діток. Сотні наших співробітників із різних регіонів країни присвятили свій вільний час репетиціям — ретельно готувалися, щоб подарувати дітям справжнє свято новорічної казки. Ми переконані, що ця турбота, піклування й наші теплі емоції, якими ми ділимося, — це те, що дозволяє створити справжню новорічну атмосферу. Ми віримо, що це стане хорошим доповненням до тих подарунків, які вони отримають під ялинку.

Працівники закладу раді такій співпраці з компанією "Київстар".

— Ми дуже задоволені від того, що чуємо радісний сміх наших діток і бачимо їхні щасливі обличчя, — говорить головний лікар Черкаського обласного будинку дитини Валентина Тертична, 57 років. — А це найкращий результат співпраці з "Київстар". Ми вдячні цим добрим людям, які мають милосердя й потребу зробити добро. Я думаю, те щастя, яке вони дарують нашим діткам, сторицею їм повернеться.

Зараз ви читаєте новину «Працівники "Київстар" подарували новорічне свято дітям-сиротам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути