четвер, 13 січня 2011 18:29

Підприємець розкопав систему поливу

На 500 грн оштрафують підприємця 50-річного Сергія Тульчинського. Бо намагався викопати меліораційний колодязь на полі, що належить Кривоколінській сільській раді. Він орендує паї в селах Павлівка, Криві Коліна та Чеснопіль.

— Я їхала у справах у Тальне, — каже сільський голова Кривих Колін 36-річна Ольга Дяченко. — Побачила на четвертому полі трактора фермерського господарства "Дружба". Він розкопав меліораційний колодязь. Уся меліораційна система на балансі районного водного господарства. Готуються документи на передачу її в сільську раду. Дозволу на розкопування в нас ніхто не питав. Звернулася до Тульчинського, а він мені нагрубив. Оце такий депутат від Партії регіонів! Викликала міліцію. Вони склали протокол. Тепер справою займається прокуратура.

— Тульчинський захотів викопати нишком залізобетонні кільця, — говорить начальник районного управління водного господарства 61-річний Володимир Загородній. — Казав, вони заважали йому обробляти поля. Добре, що це вчасно помітили. У нас у районі не вперше намагаються розкопати меліоративні труби. Раніше копали в Здобутку Жовтня й Мошурові.

Сергій Тульчинський винним себе не вважає:

— Ділянка, де розташовані колодязі, заросла кленками. А за оренду землі платити треба. На схемі жодних меліоративних систем нема. Я пригнав екскаватора і хотів розчистити площу. Тут піднявся ґвалт. На подальшій оренді цієї ділянки не наполягаю. Якщо хтось хоче, то хай бере її й орендує.

Тальнівська прокуратура складу злочину в діях Тульчинського не бачить.

— Кільця він розкопав, але витягнути не встиг, — каже прокурор району Володимир Рєзнік. — Тому криміналу в його діях не вбачаємо. Заплатить 500 гривень штрафу, й усе.

Зараз ви читаєте новину «Підприємець розкопав систему поливу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути