понеділок, 04 липня 2011 00:30

На стіні розмістили чотири тисячі фотографій

Автор: фото: Владислав РОМОДАН
  Черкасці роздивляються фото на стіні-мозаїці ”Ми — черкасці” у Долині троянд в обласному центрі. Її обіцяли заклеїти фотокартками до 10 червня. 28 червня на стіні ще є порожні клітинки
Черкасці роздивляються фото на стіні-мозаїці ”Ми — черкасці” у Долині троянд в обласному центрі. Її обіцяли заклеїти фотокартками до 10 червня. 28 червня на стіні ще є порожні клітинки

На стіні-мозаїці "Ми — Черкасці" у парку Долина троянд в обласному центрі знайшли знімки дітей з інтернету. У міськвиконкомі пообіцяли світлини найближчим часом зняти і замінити на фото черкасців.

Пробую розмістити на стіні своє фото. Телефоную у відділ дизайну міського середовища та реклами міськвиконкому.

— А ви фотографувалися попередньо? — запитують. — Ні? Тоді вибачайте, усі місця зарезервовані. Усі знімки ми просто не встигли обробити, тому розмістили фото дітей з інтернету.

Прошу поступитись одним місцем для фото депутата міськради 21-річного Нарека Казаряна. Він розмістив на стіні 12 своїх знімків. Казарян не проти зняти одне фото:

— Запишіть телефон Оксани Поліщук, вона цим зараз займається:

Передзвонюю на мобільний до начальника відділу дизайну міського середовища та реклами Оксани Поліщук.

— Усі місця зайняті! — відповідає.

— Нарек Казарян погодився поступитися мені одним місцем на стіні, — не відступаю.

— Якщо він погодився, то нехай сам дзвонить і каже мені про це, — сердито говорить Поліщук.

Телефоную знову до Нарека.

— Оксана, напевно, не повірила мені. Просить, щоб ви особисто їй сказали про заміну фото.

— Ось вона вже на другій лінії, — відповідає Нарек і кладе слухавку. Через хвилину передзвонює. — Розумієте, Оксана сказала, що це неможливо з технічних причин. Це складно зробити: відірвати стару й приклеїти нову плитку. До того ж вона заявила, якщо поміняємо одну, то усі захочуть міняти. Тому вибачте.

Набираю номер Поліщук.

— Нарек вам сказав, що погодився на те, щоб його фото демонтували?

— Він мені не дзвонив і нічого не казав.

— Як це? Він сказав, що ви на іншій лінії.

— Ми говорили на іншу тему. Якщо Нарек хоче демонтувати своє фото, нехай сам звертається до мене. Інно, я думаю, я відповіла на всі ваші запитання.

— Так у чому складність демонтажу? Чим відрізняються фото Нарека Казаряна від фото дітей, які будуть замінювати? — намагаюся з'ясувати ситуацію.

— Я не розумію предмет нашої розмови! Єдине, чим можу допомогти, коли будемо організовувати подібні проекти, ви зможете взяти в них участь.

Фотостіну змонтували в Черкасах до Дня міста. Викладена з 4 тис. фотоплиток розміром 10х10 см. Замовити одну коштувало 30 грн. Протягом двох тижнів у місті працювали пункти, де кожен охочий міг сфотографуватися. 28 і 29 травня черкасців фотографував міський голова Сергій Одарич.

На стіні розмістили свої фотографії колишні та теперішній мер, депутати міськради Олександр Радуцький, Андрій Більда, Віктор Горкун, Нарек Казарян, Микола Булатецький, Денис Жмаєв, колишній мер Черкас, а тепер народний депутат Володимир Олійник, владика Софроній, чемпіон світу з кікбоксингу Ігор Яременко, гравці "Черкаських мавп".

Зараз ви читаєте новину «На стіні розмістили чотири тисячі фотографій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути