понеділок, 16 квітня 2012 05:30

На огляд виставили нові транспортні засоби

Автор: фото: Захар КОЛІСНІЧЕНКО
 

7 квітня о 10.00 на Соборній площі у Черкасах у салоні жовтого тролейбуса виробництва корпорації "Богдан" їздять кілька інвалідів на візках. Жінки сидять на сидіннях, чоловіки стоячи тримаються за поручні.

На огляд виставили два тролейбуси, "Газель", чотири автобуси. Нові транспортні засоби представили Львівський автомобільний завод, Бориспільський автобусний завод та Черкаський автомобільний завод "Богдан".

— Я за тролейбуси з низькою підлогою. Тут є автобус із підйомником, але це нереально, щоб водії виходили і допомагали. Вони від інвалідів тікають, що й іномаркою не доженеш, — каже черкаска Світлана Поліщук, 45 років.

Людям пропонують заповнити опитувальник "Яким ви хочете бачити міський транспорт Черкас?". Переважна більшість "голосують" за тролейбуси.

— Ми просто задихаємося від великої кількості автомобілів. У нас у місті працюють більш як 350 маршруток. Тому хочемо збільшити кількість тролейбусів. Я думаю, нам вдасться тримати ціну на електроперевезення на рівні 1,25 гривні, — говорить мер Черкас Сергій Одарич, 44 роки.

Зараз ви читаєте новину «На огляд виставили нові транспортні засоби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути